Dobrodošli na naš veb-sajt.

www.zastitapalicludas.rs je sajt kojim upravlja Program „Biodiverzitet i zaštita voda jezero Palić i jezero Ludas“ („Mi“).

Mi smo projekat čiji je cilj da se unapredi zaštita biodiverziteta na području jezera i da promoviše turizam u njihovoj okolini.

Mere projekta za postizanje ovih ciljeva raznovrsne su i sadržajne. Najvažnije su:

– Poboljšanja u sakupljanju otpadnih voda u okolnim područjima i dalje smanjenje unosa hranljivih materija koje ulaze u jezera,

– Izgradnja i održavanje tampon zona oko oba jezera, uključujući i zasađivanje vegetacionog pojasa kao i izgradnju biciklističkih staza i platformi za posmatranje ptica

-Biomanipulacione mere u vezi sa poboljšanjem trenutne situacije sa ribljim populacijama u jezeru Palić

Da biste nas kontaktirali, pošaljite email na: info@zastitapalicludas.rs

Ako nastavite da pretražujete i koristite ovaj veb-sajt, vi se slažete da ćete se pridržavati sledećih odredbi i uslova korišćenja, koji zajedno sa našom politikom privatnosti i politikom kolačića regulišu naš odnos sa vama u vezi sa ovim veb-sajtom. Ako se ne slažete sa bilo kojim delom ovih uslova, molimo vas da ne koristite našu veb-stranicu.

Korišćenje ovog veb-sajta podleže sledećim uslovima korišćenja:

 • Sadržaj stranica ovog veb-sajta služi samo za Vašu opštu informisanost i upotrebu. Može biti promenjen bez prethodne najave.
 • Mi ne garantujemo da će naš sajt ili bilo koji njegov sadržaj biti uvek dostupan ili neprekidan. Mi ga možemo privremeno obustaviti,  povući ili ograničiti dostupnost celog sajta ili bilo kog njegovog dela iz poslovnih i operativnih razloga. Pokušaćemo da vam damo razložno obaveštenje za bilo koju obustavu ili povlačenje.
 • Ovaj veb-sajt koristi kolačiće kako bi pratio preferencije pretraživanja. Ukoliko dozvolite da se koriste kolačići, lične podatke možemo čuvati za korišćenje od strane trećih lica (pogledajte našu Politiku kolačića).
 • Ni mi, niti bilo koja treća strana ne daje nikakvu garanciju po pitanju tačnosti, pravovremenosti, učinka, potpunosti ili prikladnosti informacija i materijala koji su pronađeni ili ponuđeni na ovojveb-stranici za bilo koju određenu svrhu. Vi prihvatate da takve informacije i materijali mogu sadržati netačnosti ili greške, a mi izričito isključujemo odgovornost za bilo koje takve netačnosti ili greške u najvećoj mogućoj meri dozvoljenoj zakonom.
 • Vaše korišćenje bilo kojih informacija ili materijala na ovom sajtu u potpunosti je na vašu vlastitu odgovornost i za to mi nismo odgovorni. Vaša je odgovornost da osigurate da bilo koji proizvod i usluga ili informacije, do kojih dolazite na ovom sajtu, ispunjavaju vaše određene zahteve.
 • Mi ne garantujemo da će naš sajt biti bezbedan, bez grešaka ili virusa. Vi ste odgovorni da uradite konfiguraciju vaših informacionih tehnologija, kompjuterskih programa i platforme za pristup našem sajtu. Trebalo bi da koristite sopstveni softver za zaštitu od virusa.
 • Ova veb-stranica sadrži materijal koji je u našem vlasništvu ili nam je licenciran. Ovaj materijal uključuje, ali nije ograničen na dizajn sajta, njegovu strukturu, konfiguraciju, vizuelni izgled i grafiku. Reprodukcija je zabranjena osim u skladu sa napomenom o autorskim pravima koja čine deo ovih odredbi i uslova.
 • Postoji potvrda na veb-stranici o svim zaštitnim znakovima, reprodukovanim na ovom veb-sajtu, koji nisu vlasništvo operatora ili nisu licencirani operatoru.
 • Neovlašćena upotreba ovog sajta može dovesti do pokretanja potraživanja štete i / ili se može smatrati krivičnim delom.
 • S vremena na vreme, ovaj veb-sajt može da sadrži i linkove ka drugim veb-sajtovima. Ovi linkovi dati su kako bismo vama olakšali da dođete do dodatnih informacija. Oni ne znače da mi podržavamo taj (te) veb-sajt(ove). Mi nemamo nikakvu odgovornost za sadržaj linkovanog veb-sajta.
 • Možete staviti link za našu početnu stranicu pod uslovom da to učinite na pravedan i zakonit načini da ne oštetite našu reputaciju ili da je iskoristite. Ne smete postavljati link na način da sugerišete bilo kakav oblik udruživanja, odobravanja ili potvrđivanja sa naše strane tamo gdeto ne postoji. Ne smete postavljati link zanaš sajt na bilo kom veb-sajtu koji nije u vašemvlasništvu. Naš sajt ne sme biti uokviren na bilo kom drugom sajtu, niti možete da napravite link na bilo koji deo našeg sajta osim na početnu stranicu. Mi zadržavamo pravo da povučemo dozvolu za povezivanje bez prethodnog obaveštenja.
 • Vaše korišćenje ovog veb-sajta i bilo koji spor koji proizilazi iz takvog korišćenja veb-sajta podleže zakonima Republike Srbije.